Verlang je naar meer wijnavonturen?

Meld je aan om de geheimen van onze wijnclub te onthullen

(*) Meld je gratis aan – Geen kosten toegepast!

Maak kennis met onze 90+ Wijnclub: Ontdek uitzonderlijke verborgen parels.

In onze wijnwinkel zijn we gepassioneerd over het onthullen van de fijnste Italiaanse wijnen die de wereld te bieden heeft. Ons toegewijde team van deskundige wijnkenners houdt dagelijks proeverijen, waarbij ze een breed scala aan ongelooflijke wijnen verkennen op zoek naar de perfecte combinaties. Deze zoektocht is een arbeid van liefde, aangedreven door ons onstuitbare verlangen om de verborgen schatten binnen de wijnwereld te ontdekken.

Elke maand selecteren we zorgvuldig een selectie van uitzonderlijke wijnen voor onze Importeria Wijnclub. We richten ons op het ontdekken van kleine, minder bekende producenten die uitzonderlijke wijnen van 90+ punten creëren die nog niet aan het publiek zijn onthuld. Onze missie is om deze exclusieve, topkwaliteit wijnen aan te bieden aan onze Wijnclubleden, voor een ongeëvenaarde wijnervaring.

Door lid te worden van onze 90+ Wijnclub krijg je toegang tot een zorgvuldig samengestelde collectie van uitzonderlijke wijnen van onontdekte wijnhuizen, waarmee je een wereld van buitengewone smaken en texturen ontgrendelt. Als lid krijg je de unieke kans om deze opmerkelijke wijnen te proeven en te genieten voordat ze bekend worden bij de bredere wijncommunity.

Word vandaag nog lid van onze exclusieve 90+ Wijnclub en ga op een reis van wijnontdekking, genietend van de fijnste verborgen parels in de wereld van wijn. Proost op het avontuur dat wacht!

Maak kennis met de Importeria Wijnclub!

Stel je dit voor: Het is vrijdagmiddag, de deurbel gaat en je weet dat het dat moment is waar je op hebt gewacht – de aankomst van je exclusieve nieuwe Italiaanse wijnen! Herinneringen aan je laatste wijnproeverij komen terug terwijl je je herinnert hoe je je gasten verraste met een prachtige, onontdekte parel. Het boeiende verhaal dat je deelde, liet een blijvende indruk achter, wat zorgde voor een echt onvergetelijke avond.

Wat is er spannender dan regelmatig unieke, handgeselecteerde wijnen aan huis geleverd krijgen? Wijnen met fascinerende verhalen, gemaakt om onweerstaanbaar lekker, elegant en onderscheidend te zijn – heel anders dan het aanbod van je gemiddelde supermarkt of lokale slijterij. Een buitengewone ervaring voor jou en je gasten!

We zijn trots op het ontdekken van 90+ beoordeelde wijnen van kleine, boetiekproducenten, vaak beschikbaar in extreem beperkte hoeveelheden. Deze uitzonderlijke vondsten voldoen misschien niet aan ieders smaak of verdienen een plek in onze wijnwinkel, maar ze zijn perfect voor een exclusieve, eenmaal per jaar (of zelfs eenmalige) traktatie. De zeldzaamheid van deze spectaculaire wijnen maakt ze des te plezieriger.

We willen deze verborgen parels delen met onze meest loyale Wijnclubleden – enthousiastelingen zoals jij, die onze passie delen voor fijne en buitengewone wijnen. Jij bent de ideale kandidaat voor onze Wijnclub, en daarom hebben we een speciale aanbieding speciaal voor jou…

Ontdek de geweldige voordelen van het lid worden van de Wijnclub!

Hier is een lijst met voordelen, samen met enkele innovatieve en spannende ideeën om je ervaring te verbeteren. Onze focus ligt op het nog opmerkelijker maken van jouw wijnreis terwijl we onze website promoten:

  • Elke leveringsperiode ontvang je zes zorgvuldig samengestelde nieuwe wijnen.

  • Voornamelijk afkomstig van kleine, ambachtelijke microproducenten.
  • Exclusieve toegang tot wijnen die normaal gesproken niet in jouw regio verkrijgbaar zijn.
  • Als je verliefd wordt op een bepaalde wijn, regelen we speciaal voor jou extra bestellingen!
  • Voorrangstoegang tot onze beperkte voorraad.
  • Geniet van 5% of 10% korting op de aanbevolen verkoopprijs van al onze wijnen.
  • Speciale kelderruimingen en promoties uitsluitend voor leden.
  • Gepersonaliseerde wijn aanbevelingen gebaseerd op jouw smaakvoorkeuren.
  • Uitnodigingen voor exclusieve Wijnclub evenementen, met proeverijen, workshops en meer.
  • Ga in gesprek met een gemeenschap van gelijkgestemde wijnliefhebbers, deel ervaringen en kennis.

Mijn Italiaanse Wijn Passie.

Mijn ontdekkingsreis begon in 1995 en verrast me zelfs vandaag nog met verrassingen. Ik herinner me nog mijn eerste bezoek aan Toscane, Italië – het was alsof ik een hele nieuwe wereld binnenstapte. Destijds vertelde ik mezelf dat ik de komende twee jaar Italiaanse wijnen zou verkennen. Ik had nooit kunnen bedenken dat die twee jaar zouden uitgroeien tot meer dan 25 ongelooflijke jaren van wijnverwennerij! Ik ben verheugd om deze ervaring met je te delen!